Vertrouwen is key

In tijden van crisis is vertrouwen in uw belangrijkste producten essentieel. Bezoek onze productiefaciliteit in virtual reality!

Septodont produceert jaarlijks meer dan 500 miljoen carpules met tandheelkundige plaatselijke verdovingsmiddelen. Als wereldleider op het gebied van tandheelkundige pijnbestrijding ontwikkelt, produceert en biedt Septodont het meest complete assortiment producten die bij tandheelkundige verdovingsprocedures worden gebruikt, waaronder plaatselijke verdovingsmiddelen, naalden, veiligheidsvoorzieningen, spuiten of oppervlakte-anesthetica.

Wist u bijvoorbeeld dat 5 tot 7% van de mensen gevoelig is voor latex? Alle verdovingsmiddelen van Septodont zijn 100% latexvrij. Onze fabriek is een no-latex zone, waar niet alleen de primaire verpakking maar ook alles wat in contact komt met de plaatselijke verdoving geen latex bevat.

Om te weten te komen wat er achter uw anesthesiecarpules zit, kunt u een kijkje nemen in onze fabriek, gelegen in de buurt van Parijs (Frankrijk), dankzij onze 360-graden virtual reality tour!

Discover Septodont virtual reality