PROMO: Tevreden over Dentapen of geld terug

Ontdek Dentapen, de ideale partner voor uw tandheelkundige praktijk. Door Dentapen te introduceren in uw praktijk, bent u zeker dat de noden van uw praktijk en die van uw patiënt ingevuld worden. Nu beschikbaar met een uitzonderlijke promotie!

Dentapen biedt tandheelkundige specialisten een eenvoudige oplossing voor lokale injectie (de spuit is licht, autonoom en werkt draadloos en zonder pedaal), die tegelijk handig (keuze tussen standaardgreep of pengreep), intuïtief en comfortabel (vermindering van musculoskeletale pijn veroorzaakt door herhaalde manuele injecties gedurende de dag) is.

Dentapen verbetert ook het welzijn van uw patiënten, door de pijn van de injectie aantoonbaar te verminderen*. Het ontwerp is een ander geruststellend element dat helpt bij het beperken van stress en angst op het moment van injectie. Dat het verschil met een manuele injectiespuit, bevorderlijk werkt voor het comfort van uw patiënt, toont ook deze getuigenis aan:

Wilt u zelf lieverd overtuigd worden van het kunnen van deze elektronische injectiespuit, dan kan dat met de tijdelijke promotie: tevreden of geld terug. Gedurende deze actie krijgt u een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Bent u bij het beproeven van deze elektronische injectiespuit even enthousiast als wij? Dan houdt u uw aankoop. Zo niet, dan betalen uw dentaal depot hem terug**.

Voor meer informatie, neem contact op met uw product specialist:

 

Odette Ernst
Odette Tazelaar Ernst van de Geer
Nederland Zuid
Nederland Noord
+31 (0) 658 83 05 73 +31 (0) 625 36 78 76
otazelaar@septodont.com evandegeer@septodont.com

Odette

Ernst

 

*Hochman MN, Chiarello D, Hochman CB, Laptkin R, Pergola S. computerized Local Anesthesia Delivery vs.Traditional Syringe Technique. NY State Dent J. 1997;63:24-9
** Deze promotie is tijdsgelimiteerd en is geldig tot 30/09/2020. De promotie kan niet worden gecumuleerd met andere acties. Voor meer informatie & voorwaarden, neem contact op met uw product specialist