Onze visie

 • Onze visie

  We verbeteren het leven door innovatieve, veilige en effectieve oplossingen voor de gezondheidszorg te bieden.

 • Onze visie

  We verbeteren het leven door innovatieve, veilige en effectieve oplossingen voor de gezondheidszorg te bieden.

 • Onze visie

  We verbeteren het leven door innovatieve, veilige en effectieve oplossingen voor de gezondheidszorg te bieden.

Onze missie

 • Onze missie

  Onze klanten voorzien
  van tandheelkundige producten en diensten die op ongeëvenaarde wijze hun verwachtingen inzake kwaliteit en prestaties inlossen.

 • Onze missie

  Onze competenties
  in het ontwikkelen, registreren en produceren van tandheelkundige en farmaceutische producten wereldwijd versterken.

   

 • Onze missie

  Een cultuur ontwikkelen
  die onze medewerkers uitdaagt om optimaal te presteren in een omgeving die ruimte biedt tot zelfontplooiing, met respect voor en ondersteuning van het individu en gelijke kansen voor iedereen om te groeien

Onze waarden

 • Ethiek en transparantie

  Omdat Septodont producten voor medische doeleinden vervaardigt, zijn dit onze kernwaarden. Iedereen dient integer te handelen. Ethiek betekent niet alleen alle wetten en voorschriften naleven, maar ook doen wat juist is.

  Transparantie betekent helder en open communiceren over al onze activiteiten. Deze kernwaarden zijn de ziel van ons bedrijf.

   

 • In dienst staan van onze klanten

  Septodont streeft met kwaliteitsvolle producten, medische informatie en bijbehorende diensten naar de hoogste tevredenheid van tandheelkundige professionals.

  Wij willen ook de verwachtingen van onze dealers inlossen met uitstekend supply chain management en een sterke marketingondersteuning om onze producten te promoten. Onze klanten zijn belangrijk voor ons en wij zetten ons dagdagelijks voor hen in.

 • Onze medewerkers respecteren en ontwikkelen

  Het leiderschap van Septodont steunt op het talent van onze medewerkers. Wij erkennen hoe belangrijk het is om dit talent aan te trekken en te behouden. Wij schatten de inspanningen van onze medewerkers naar waarde en belonen hun resultaten. Wij moeten er bij Septodont voor zorgen dat wij elkaar respecteren.

  Iedereen levert een bijdrage en deze bijdrage moet op een eerlijke manier worden beoordeeld. Om onze medewerkers te motiveren dienen wij hen kansen op ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen onze firma te bieden.

 • Excellence & performance

  Excellence en performance zijn stevig ingebed in de Septodont-cultuur. Deze eigenschappen zijn essentieel om alles wat sinds zo lang wordt opgebouwd, voort te zetten. Elke dag streven wij naar excellence steeds met de bedoeling beter te worden.

  De ware topprestatie bestaat erin onze objectieven te overschrijden. Onze normen en waarden, die op elk niveau in onze bedrijfscultuur en werkomgeving geworteld zijn, helpen ons succesvol te zijn in snel veranderlijke tijden.

 • Innovatie en kwaliteit

  Septodont stelt zich tot doel om nieuwe producten en bijbehorende diensten te leveren die de tandheelkunde verbeteren. Bijgevolg hechten wij veel belang aan sterk innoverende Research & Development.

  Omdat onze producten voor de menselijke gezondheidszorg zijn bestemd, moeten ze voldoen aan alle voorschriften en aan alle verwachtingen van tandheelkundige professionals. Om deze doelstelling te bereiken respecteren wij bij de productie de hoogste kwaliteitsnormen.