Septodont blijft aan uw zijde

In deze onrustige tijden staan vooral gezondheidswerkers en tandartsen in de frontlinie en doen ze hun best om de tandheelkundige zorg aan patiënten te blijven verlenen, vooral aan patiënten die een noodbehandeling nodig hebben. Deze behandelingen zijn uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van producten, te beginnen met lokale verdoving en naalden, en bij Septodont Benelux doen we er alles aan om de tandartsen in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg te ondersteunen.


Sinds het uitbreken van de coronaviruspandemie zijn er onmiddellijk maatregelen genomen om de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en partners in de verschillende vestigingen van Septodont over de hele wereld te beschermen, met inbegrip van onze fabrieken en ons hoofdkantoor. Onze klantenservice en magazijn blijven opereren om ervoor te zorgen dat u altijd onze tandheelkundige oplossingen met de best mogelijke service en ondersteuning ontvangt.


Weet alstublieft dat we aan uw zijde zullen blijven staan, elke dag, en dat u in de gedachten bent van alle Septodont medewerkers.